Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

SIMRAD GO9 XSE INKL GIVARE TOTALSCAN

64021
13 995
15 750
Ord. nettopris 15750 kr
Ej i lager
Produktfråga

Vad vill du veta om SIMRAD GO9 XSE INKL GIVARE TOTALSCAN?

Skicka

Beskrivning

Simrad GO9 XSE-plotternavigeringsdisplay är ett perfekt sätt att utöka möjligheterna hos sportbåtar, motorbåtar och mindre båtar med mittkonsoler med plug-and-play-funktioner för Simrad Broadband Radar™ och Halo™ Pulse Compression-radarsystem. Bakom en mycket ljusstark widescreendisplay med multi-touch finns en inbyggd GPS-mottagare, GoFree® Wi-Fi och NMEA 2000®-anslutning i branschstandard. Anslut till smartphones och surfplattor, styr ljudsystemet ombord, övervaka motordata och välj bland en mängd inbyggd ekolodsteknik för att färdas med tillförsikt och hitta fisk som ett proffs. Levereras med TotalScan-givare.


- Display: 9’’ Widescreen / WVGA Colour TFT LCD
- Upplösning: 800 x 480
- Bakgrundsbelysning: LED / 1200 nits
- Waypoints: 10,000
- Minneskort: Dual microSD
- GPS Antenn: 10 Hz built-in GPS
- Temperatur: -15 °C to +55 °C (5 °F to 131 °F)
- Vattenklassning: IPX7
- Strömförbrukning: 12 W @ 13.8 V
- Spänning: 12 V DC
- NMEA 2000: 1 port

Viktiga funktioner
- Lättanvänt gränssnitt med multi-touch
- Komplett plotter med största tillgängliga kartografistöd (Insight, Navionics, CMAP)
- Radardisplay för Simrad Broadband 3G™/4G™ och Halo™ Pulse Compression-radarsystem
- Innehåller ett globalt standardsjökort
- Planera smartare med TripIntel™-teknik
- Stöd för Navionics Autorouting och Jeppesen Easy Routing
- 9-tums display med infälld montering eller fästesmontering
- Widescreen med ljusstark LED-bakgrundsbelysning
- GPS-höghastighetsmottagare på 10 Hz
- Inbyggd Broadband Sounder™, CHIRP-ekolod, StructureScan® HD-bilder eller stöd för ForwardScan™-ekolod (givare krävs)
- Inbyggt GoFree™-wifi
- Två microSD-kortplatser
- Kompatibel med Simrad WM-3 SiriusXM-satellitvädermodul (endast Nordamerika)
- NMEA 2000®-kompatibel

Lättanvänd display med multi-touch
GO9 XSE är mycket lättanvänd med intuitiva pekskärmskontroller som smartphone- och surfplatteanvändare genast känner sig bekanta med. Tryck för att skapa eller välja waypoints, zooma genom att nypa eller tryck och dra för att panorera smidigt på sjökort. Enkel hemskärm och menylayout gör alla funktioner lättåtkomliga, med stora och tydliga ikoner som är lätta att känna igen och trycka på.

Plotternavigering och waypointhantering
GO9 XSE är en komplett plotter med stöd för det största tillgängliga utbudet av kartografialternativ, inklusive C-MAP® MAX-N, Navionics®, Insight®, Insight Genesis® och NV Digital®-sjökort. Navigera tryggt till destinationer både när och fjärran med flexibiliteten att välja sjökort som bäst passar dina behov och din position. Du kan enkelt ställa in och registrera destinationerna med enkel waypointhantering: markera waypoints med en knapptryckning och tilldela dem namn som gör det lätt att hitta önskad destination oavsett om du har kartlagt tio platser eller tusen.

Vidga dina vyer med en Simrad-radarlösning
Simrad GO9 XSE är en komplett radardisplay med plug-and-play-anslutning till Simrad Broadband 3G™, Broadband 4G™ och Halo™ Pulse Compression-radarsystem. Kryssa tryggt genom trånga hamnar, navigera säkert vid dålig sikt, håll ett öga på avlägsna vädersystem och hitta flockar av ätande fåglar som skvallrar om bra fiskeställen. Automatisk inställning hjälper till att ge en tydlig radarbild i alla förhållanden, medan radarlager kombinerar radardata med navigeringskartor för en lättolkad vy över omgivningarna.

Fullt anpassat gränssnitt

Simrad GO9 XSE är fullt anpassat efter din båt och dina favoritaktiviteter på vatten – från motorbåtskörning, till fiske och vattensport. Anpassa hemskärmen med genvägar till de funktioner du använder mest och gör den mer personlig genom att välja bakgrund. Med justerbara delade skärmvyer och anpassade panellayouter kan du se allt du behöver på skärmen på en gång, oavsett aktivitet.

Planera smartare med TripIntel™-teknik
TripIntel-tekniken är utformad för motorbåtsåkare och spårar och visar den viktiga information du behöver för att planera säkra och njutbara dagar på vattnet. Fatta smarta beslut med bränsleuppgifter som överlagras på sjökort, enkel tillgång till aktuella och framtida tidvattennivåer och en detaljerad historik över föregående resor inklusive rutten du tog och hur båten fungerade.

Enklare navigering med automatisk ruttdragning
Med automatisk ruttdragning blir det lika enkelt att navigera båten som att köra bil, vilket hjälper dig att planera en rutt och komma igång med mindre fördröjning. Välj bara ett mål så föreslår GO XSE-displayen den kortaste och säkraste vägen med hänsyn tagen till din båts djupgående och mått. Den här funktionen är tillgänglig med Navionics+- eller Navionics Platinum-sjökort (Navionics Autorouting) och Jeppesen CMAP MAX-N+-sjökort (Jeppesen Easy Routing).

Inbyggd GPS-mottagare på 10 Hz*

Med en GPS-höghastighetsmottagare som uppdaterar din position tio gånger i sekunden är Simrad GO9 XSE perfekt för användning ombord på snabba RIB-båtar och motorbåtar. Se hur båtens rörelse spåras jämnt, noggrant och i realtid utan att "hoppa" från punkt till punkt på displayen.

Cruiseplottervy
Simrad GO9 XSE har utformats för motorbåtar och erbjuder en unik cruiseplottersida som sammanställer viktiga navigeringsdata och sjökort på en lättläst display. Välj den information som är mest relevant för din cruisingstil och dina aktiviteter på vatten med möjlighet att redigera dataposter på skärmen.

NMEA 2000®-motorövervakning och -instrument

Simrad GO9 XSE ansluter till all utrustning med NMEA 2000®-funktioner ombord på din båt, inklusive utombords- och inombordsmotorer, bränslenivå- och flödesmätare, givare för hastighet, kurs och vattentemperatur och mycket mer. Skapa dina egna anpassade digitala instrumentskärmar och få en stor mängd information till också den mest överfulla instrumentpanel samtidigt som du behåller ett rent utseende med så få mätare som möjligt.

Se djupet med inbyggt ekolod

Om du känner till exakt djup under skrovet kan du njuta mer av tiden på vattnet med färre orosmoment, och det gör det enklare att hitta passande ankringsplatser i okända vatten. Med inbyggt ekolod lägger du bara till en passande ekolodsgivare för noggrann spårning av djup i realtid. En bläddringsbar vy med djuphistorik låter dig spåra tillbaka och enkelt ange waypoints för lovande ankringsplatser, medan StructureScan Imaging™ kombinerar DownScan- och SideScan-ekolod som ger dig en verklighetstrogen vy över bottnen under fartyget.

Cruisa tryggt med ForwardScan™-ekolod
Med en ForwardScan-givare som tillval ger detta framåtriktade ekolod en tydlig tvådimensionell bild av bottnen framför fartyget, och gör att du tryggare kan navigera på grunda eller dåligt kartlagda vatten. Med uppdateringar i realtid och en framåtriktad vy på upp till åtta gånger det aktuella djupet låter ForwardScan dig koppla av och njuta av tryggare dagar på vattnet.

Hitta fisk med CHIRP och StructureScan® HD-sidobilder

Oavsett om fiske är ditt liv eller bara en sporadisk hobby kan alla fisketurer dra nytta av den omfattande inbyggda ekolodstekniken på Simrad GO9 XSE. Lägg till en passande givare, tillgänglig separat eller tillsammans med displayen, så fungerar GO9 XSE som en kraftfull fishfinder med CHIRP-utrustat bredbandsekolod för tydlig identifiering av fisk i hela vattenpelaren. Med en HDI- eller TotalScan-givare som tillval ger GO9 XSE också StructureScan HD-sidobilder för en verklighetstrogen vy över fiskstimmen under och runt båten.

Simrad SonicHub®2 och Bluetooth®-ljudintegrering

Om du inte känner dig hemma på vattnet utan ett bra soundtrack är Simrad SonicHub®2 marint ljudsystem den perfekta följeslagaren till en GO9 XSE-display. Strömma musik från Bluetooth®-anslutna surfplattor, smartphones och andra mobila enheter, spela upp MP3-filer från ett USB-minne eller lyssna på SonicHub 2:s inbyggda AM/FM-radio. Med SonicHub 2 får din GO9 XSE-display fullständig kontroll över ljudunderhållningen och eliminerar behovet av en separat stereohuvudenhet och låter dig lyssna på musik på ditt sätt.

GoFree™ molnaktiverad med inbyggd Wi-Fi

Med inbyggd Wi-Fi ger Simrad GO9 XSE direkt tillgång till GoFree-molntjänster inklusive enkla hämtningar av trådlösa kartor, programuppdateringar med mera. Oavsett om du är ansluten till ditt trådlösa nätverk hemma med båten på en släpvagn på uppfarten, inloggad på din marinas Wi-Fi eller ansluten till din smartphone ute till sjöss, kan du få tillgång till GoFree-molntjänster var som helst där du har en internetanslutning. På vattnet ansluter GoFree Simrad GO9 XSE till dina mobila enheter och speglar displayens skärm på din smartphone eller ger komplett fjärrstyrning från din surfplatta med den kostnadsfria GoFree Controller-appen.

SiriusXM-väderintegrering

Simrad GO9 XSE är den enda displayen i GO-serien som är kompatibel med SiriusXM Marine-satellitväder, via WM-3-expansionsmodulen som finns som tillval, för realtidsåtkomst till väderinformation direkt på displayen. Med inbyggd åtkomst till väderradar, rapporter från ytbojar, NOAA Marine Zone-prognoser med mera kan du kontrollera förhållandena ute på havet innan du ens lämnar hamnen. SiriusXM Marine är en prenumerationstjänst som endast är tillgänglig i Nordamerika.

Inbyggd GPS-mottagare fungerar med alla fästesmonterade installationer och med infälld montering på de flesta glasfiberskrov. Vid infälld montering på ett fartyg med metallskrov kan en extern GPS-mottagare som Simrad GS25 krävas.

Läs mer ...Stäng

Egenskaper

H
171
B
243
Display
9''
Ljusstyrka

Lagerstatus
Solna
Tillfälligt slut
Sickla
Tillfälligt slut
Kungens kurva
Tillfälligt slut
Haninge
Tillfälligt slut
Västervik
Tillfälligt slut
Sisjön
Tillfälligt slut
Webb
lager
Tillfälligt slut

Lagerstatus uppdateras dagligen kl 9.00

Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan